Verkoop.

Van allerhande scheepsmateriaal.

Wij verkopen materiaal voor scheepvaart.

Ons ruime assortiment biedt alles wat nodig is om een schip in de vaart te houden. Van gereedschap, verf en touw tot  buitenboordmotoren, bijboten en smeermiddelen. Tegen scherpe prijzen verkopen wij A-merken en private label producten. Zo zijn we officieel Suzuki dealer, verkopen we smeermiddelen van onder meer Total, Castrol, Shell en Mobil, verf van Sigma, Epifanes en Hempel en reddingsmiddelen van Besto, Secumar en Marinepool. Kortom alle grote merken zijn bij Scheepvaartwinkel Marine te vinden voor scherpe prijzen.

Een ruim assortiment.

Ons assortiment bestaat uit ruim 7.500 producten die veelal direct uit voorraad leverbaar zijn. Voor bestellingen tussen Amsterdam en Keulen geldt: vandaag besteld, morgen aan boord. We rijden daarnaast wekelijks in variërende frequentie naar België, Frankrijk, Oostenrijk (waar we een eigen afleverdepot hebben), Duitsland en Noord-Italië. Levering aan boord is in al deze landen een standaard service. Lees hier meer over het transport van onze producten.

Bestellen

Het bestellen van producten kan telefonisch, via de e-mail of via de chatfunctie via onze site. Een team van Nederlands-, Duits- en Engelstalige experts staat zes dagen in de week voor u klaar om advies te geven over onze producten én om in
samenspraak met u de leveringen zorgvuldig in te plannen. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom en uitgebreide winkel aan de Dr. C. Lelyweg 2B in Arnhem.

Diensten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Verkoop van allerhande scheepsmateriaal

Wij beschikken over een breed assortiment aan producten voor zowel cruiseschepen en binnenvaartschepen.

Keuringen

Werknemers aan boord van een schip moeten veilig kunnen werken. In sommige situaties zijn hier beschermingsmiddelen voor nodig.

Transport

Scheepvaartwinkel beschikt over eigen vervoer waarmee materialen worden geleverd. Dit doen wij met vrachtwagens en bussen.

Pompen en smeermiddelen

Naast de verkoop van smeermiddelen, hebben wij de mogelijkheid om deze direct in een schip te pompen.

Onderhoud & Reparaties

Het is altijd mogelijk dat er reparatie nodig is aan uw boot, ook als deze goed wordt onderhouden.

Verkoop Van nieuwe boten

Scheepvaartwinkel beschikt over een modern uitgeruste werkplaats om jouw buitenboordmotor op een snelle en vakkundige manier te voorzien van onderhoud.

Klant worden van Scheepvaartwinkel.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo! kunnen wij jou ergens mee helpen?