Over ons

Het verhaal achter Scheepvaartwinkel

Wie zijn wij.

Een kijk in het bedrijf.

Scheepvaartwinkel is een bedrijf dat zich richt op de bevoorrading van cruiseschepen en binnenvaartschepen over de hele wereld. Met een eigen transport wagenpark brengen wij materialen naar allerlei landen. Scheepvaartwinkel is snel, servicegericht en hanteert goede prijzen.

Scheepvaartwinkel Marine.

Je betrouwbare private label partner.

Kwalitatief net zo goed als de A-merken, maar beter voor je portemonnee, onze eigen productlijn. Alle producten zijn voorzien van een certificering waardoor het product niet onder doet aan een A-merk. Wij hebben mooie producten ontworpen die voldoen aan alle eisen.

Officieel
Suzuki dealer

De drijfmotoren.

Ons fantastische team!

Iedere dag werken wij met ons team in een prettige sfeer samen aan de mooie projecten. Scheepvaartwinkel Marine is een jong en gedreven team. Ons team biedt vakkundige service.

Het ontstaan.

De geschiedenis van het bedrijf.

Expertise, enthousiasme en liefde voor het vak is wat Dennis-Jan en zijn team elke dag drijft. Scheepvaartwinkel Marine is opgericht door Dennis-Jan en zijn vader Jan In 2007. Ze zijn begonnen met een winkel in Arnhem. Met alle kennis die zij hebben opgedaan door de jaren heen ontstond er al snel een mooi bedrijf en waren de contacten snel gelegd.

Klant worden van Scheepvaartwinkel.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo! kunnen wij jou ergens mee helpen?