Keuringen.

Gecertificeerde keuringen van al uw reddingsmiddelen.

Keuringen.

Scheepvaartwinkel Marine voert gecertificeerde keuringen uit van al uw reddingsmiddelen. Van het keuren van reddingsvesten, haspels en brandweerpakken tot het controleren van blusinstallaties en ademluchtapparatuur van passagiersschepen. Noem het op en wij regelen het voor u.

Certificeringen.

We halen de materialen die aan de beurt zijn voor de periodieke keuring aan boord op en zorgen dat ze binnen korte termijn weer afgeleverd worden mét het verplichte certificaat als garantie van de veiligheid. De tijdsduur waarin wij de reddingsmiddelen gekeurd en wel weer afleveren varieert van een dag tot twee weken, afhankelijk van het product en de vereisten. Zo besteden we de keuring van ademluchtapparatuur uit aan Dräger, een groot keuringsbedrijf met de juiste expertise en certificering. De keuring van ademluchtapparatuur door hen neemt vaak zo’n twee weken in beslag. De rest van de middelen testen wij zelf in onze speciale keuringswerkplaats in Arnhem. Al onze technici zijn gecertificeerd. We keuren bewust nooit aan boord. In onze werkplaats in Arnhem heerst altijd dezelfde temperatuur en luchtvochtigheid, zo waarborgen we de betrouwbaarheid van onze keuringen.

Service.

Mocht de keuring in het vaarseizoen plaatsvinden, leveren wij naar wens een leenpakket met gecertificeerde reddingsmiddelen die ten tijde van de keuring aan boord gebruikt kunnen worden. Om onze klanten te ontzorgen, sturen wij een herinnering als ze weer aan de beurt zijn voor de periodieke keuring. Zo bent u er altijd op tijd bij.

Diensten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Verkoop van allerhande scheepsmateriaal

Wij beschikken over een breed assortiment aan producten voor zowel cruiseschepen en binnenvaartschepen.

Keuringen

Werknemers aan boord van een schip moeten veilig kunnen werken. In sommige situaties zijn hier beschermingsmiddelen voor nodig.

Transport

Scheepvaartwinkel beschikt over eigen vervoer waarmee materialen worden geleverd. Dit doen wij met vrachtwagens en bussen.

Pompen en smeermiddelen

Naast de verkoop van smeermiddelen, hebben wij de mogelijkheid om deze direct in een schip te pompen.

Onderhoud & Reparaties

Het is altijd mogelijk dat er reparatie nodig is aan je boot, ook als deze goed wordt onderhouden.

Verkoop van nieuwe boten

Scheepvaartwinkel beschikt over een modern uitgeruste werkplaats om jouw buitenboordmotor op een snelle en vakkundige manier te voorzien van onderhoud.

Klant worden van Scheepvaartwinkel.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo! kunnen wij jou ergens mee helpen?