Kenmerken.

Wat kunnen wij voor u betekenen.

Communicatie.

Omdat wij streven naar een snelle levering, is communicatie bij ons erg belangrijk. Zo zorgen wij ervoor dat de communicatie binnen ons team bestaat uit korte lijnen en ondernemen wij gelijk actie zodra dit nodig is. Dit doen wij dan ook richting de klant. Zodra er een bestelling is binnen gekomen, nemen wij gelijk contact op om te zorgen dat de levering binnen 24 uur in Nederland wordt bezorgd of op het afgesproken tijdstip in het buitenland. Zo stellen wij niemand teleur. Toch problemen waardoor je niet op het afgesproken tijdstip aanwezig kunt zijn? Geen probleem. Laat het ons weten en we zorgen dat het materiaal op een andere locatie komt of op een ander tijdstip geleverd wordt.

Certificeringen.

Wij zijn gecertificeerd in het keuren van reddingsvesten en in het splitsen van touwen. Hier geven wij garantie op. Daarnaast hebben wij gecertificeerde monteurs en verkopers in dienst. De medewerkers beschikken allemaal over een opleiding en cursussen.

Ontwikkeling

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Wij hebben veel contact met schepen en verdiepen ons in vakliteratuur.

Klant worden van Scheepvaartwinkel.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo! kunnen wij jou ergens mee helpen?