Private label partner.

Scheepvaartwinkel Marine.

Scheepvaartwinkel.

Je betrouwbare private label partner.

Kwalitatief net zo goed als de A-merken, maar beter voor je portemonnee, onze eigen productlijn. Alle producten zijn voorzien van een certificering waardoor het product niet onder doet aan een A-merk. Wij hebben mooie producten ontworpen die voldoen aan alle eisen. Onze eigen productenlijn is divers en wordt constant uitgebreid en vernieuwd. Denk aan schoonmaakmiddelen, schuurpapier, vet voor schroefassen, touwen en reddingsvesten van ons eigen merk Scheepvaartwinkel Marine.

Wat kunnen wij jou bieden?

Wij willen jou als klant een voordelige, maar wel kwalitatief goede optie bieden. Zoals je misschien gezien hebt, hebben wij veel A-merken in ons assortiment. Ben je toch op zoek naar een voordelige variant die niet onder doet een A-merk product? Dan hebben wij onze private label! Dit label is ontworpen voor jou als klant.

Ben jij benieuwd wat onze producten voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij jou kunnen helpen met jouw keuze. Wij leggen het graag voor je uit.

Klant worden van Scheepvaartwinkel.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo! kunnen wij jou ergens mee helpen?