Wie zijn wij.

Het verhaal achter Scheepvaartwinkel

Het verhaal.

Wie is scheepvaartwinkel Marine.

Scheepvaartwinkel Marine is een bedrijf dat zich richt op de bevoorrading van scheepsmateriaal en smeermiddelen in de breedste zin van het woord voor cruise- en binnenvaartschepen door heel Europa. Met een eigen transportdienst brengen wij alle materialen zelf aan boord van het schip.

Wat doen wij nog meer.

Naast het leveren van materialen houden wij ons bezig met het keuren van veiligheidsmiddelen zoals reddingsvesten, brandweer- en ademluchtuitrustingen, brandblussers en brandslanghaspels, om het pakket compleet te maken staan er in onze uitgebreide werkplaats monteurs klaar voor het onderhouden en repareren van buitenboordmotoren, pompen en gereedschappen.

De auto’s in ons wagenpark zijn modern en uitgerust met een pompsysteem, waardoor wij smeermiddelen direct in het schip kunnen pompen. Bekijk al onze diensten voor meer informatie.

In Arnhem is een fysieke winkel van ons bedrijf gevestigd. Hier vindt je alle materialen voor zowel de beroepsvaart als de watersporter. Met een groot magazijn hebben wij alle belangrijke benodigdheden op voorraad. Vanuit daar leveren wij door heel Europa. Naast de vestiging in Arnhem, hebben wij ook een magazijn in Wenen van 800m2. om de klanten in deze regio ook snel van dienst te kunnen zijn. 

vacature zaterdaghulp

Klant worden van Scheepvaartwinkel.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo! kunnen wij jou ergens mee helpen?