Vacature Magazijnmedewerker

Wie zijn wij:
Scheepvaartwinkel Marine BV is een toeleverancier voor de binnenvaart en levert allerhande scheepsmateriaal aan de cruise- en vrachtvaart, vanaf 2007 zijn wij een bekend en gerenommeerde naam in de scheepvaart en zijn elk jaar nog groeiende.
Functie

Magazijnmedewerker
Standplaats is Arnhem

Functie omschrijving

Meer over de functie:

Als magazijnmedewerker speel je een essentiële rol in het efficiënte beheer van ons magazijn. Je zult verantwoordelijk zijn voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen. Je zorgt ervoor dat het magazijn goed georganiseerd is en dat de voorraad nauwkeurig wordt bijgehouden. Daarnaast ben je betrokken bij het laden en lossen van vrachtwagens en het uitvoeren van kwaliteitscontroles op inkomende en uitgaande producten. Bereidheid om te werken in ploegendiensten en tijdens drukke periodes.

Wat bieden wij jou:

Buiten dat Scheepvaartwinkel Marine BV een snelgroeiend bedrijf is met een jong team bieden we je vrijheid in de werkzaamheden, een goede leerschool en een nieuwe winkel waar je jezelf kan uitleven.

Specificaties

Soort dienstverband: Fulltime/Parttime
Marktconform salaris
Werkschema: Dagdienst + zaterdag (geen koopzondag of koopavonden)
Ervaring: Liefst Ervaring in de watersportsector maar een technische branche zoals verkoop van truck- en trailer verkoop of in de automotive sector is ook goed.

Solliciteer nu!

  Heb je interesse? Bel of mail naar Scheepvaartwinkel Marine.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Chat openen
  Hulp nodig?
  Hallo! kunnen wij jou ergens mee helpen?