Vacature Verkoper (watersportwinkel)

Wie zijn wij:
Scheepvaartwinkel Marine BV is een toeleverancier voor de binnenvaart en levert allerhande scheepsmateriaal aan de cruise- en vrachtvaart, vanaf 2007 zijn wij een bekend en gerenommeerde naam in de scheepvaart en zijn elk jaar nog groeiende.
Functie
Verkoper in onze watersportwinkel (40 uur)
Standplaats is Arnhem

Functie omschrijving

De werkzaamheden bestaan uit:

Voor onze watersportwinkel in Arnhem zoeken we een enthousiaste collega voor 40 uur per week om onze winkel te draaien. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de uitstraling van de winkel, je bent gemotiveerd om onze klanten kwalitatief en goed te helpen met de aanschaf van de watersportpoducten. Ook de verwerking van de webshoporders valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je zorgt er niet alleen voor dat de orders op tijd verwerkt en verstuurd worden maar ook dat artikelen worden toegevoegd, foto’s geplaatst worden, prijzen kloppen en acties verzonnen worden. Omdat wij in de loop van deze zomer gaan verhuizen naar een nieuwe locatie zul je ook nauw betrokken zijn bij de inrichting van de winkel dus enige affiniteit met de watersport is echt wel een voordeel. Onze winkel is 6 dagen per week geopend en je hebt een doordeweekse dag vrij naar keuze We nemen afhankelijk van je ervaring, ruim de tijd om je in te werken, zodat je beslagen ten ijs komt als je alleen de winkel moet draaien. Wij hebben geen koopavonden of koopzondagen dus vastigheid is geboden.

Wat bieden wij jou:

Buiten dat Scheepvaartwinkel Marine BV een snelgroeiend bedrijf is met een jong team bieden we je vrijheid in de werkzaamheden, een goede leerschool en een nieuwe winkel waar je jezelf kan uitleven.

Specificaties

Soort dienstverband: Fulltime
Salaris: €2200,- / €2500,- bruto eventuele bonusafspraken mogelijk
Werkschema: Dagdienst + zaterdag (geen koopzondag of koopavonden)
Ervaring: Liefst Ervaring in de watersportsector maar een technische branche zoals verkoop van truck- en trailer verkoop of in de automotive sector is ook goed.

Solliciteer nu!

    Heb je interesse? Bel of mail naar Scheepvaartwinkel Marine.

    Chat openen
    Hulp nodig?
    Hallo! kunnen wij jou ergens mee helpen?