Kom werken bij Scheepvaartwinkel!

Vacature: Chauffeur (internationaal)

Lijkt het je leuk om scheepvaartleveringen tot aan boord te bezorgen? En wil je met moderne vrachtwagens door heel Europa rijden? Scheepvaartwinkel Marine zoekt een ervaren chauffeur, om ons gezellige team te versterken! Scheepvaartwinkel Marine B.V. is een groothandel in alle denkbare scheepsmaterialen die nodig zijn voor de inrichting en het onderhoud van een schip. Wij bevoorraden cruiseschepen en binnenvaartschepen door heel Europa. Daarbij onderscheiden we ons door alle producten zelf aan boord van elk schip af te leveren. Dit doen we met een modern wagenpark, dat bestaat uit drie bedrijfsbussen en drie vrachtwagens. Daar kun jij straks achter het stuur kruipen!

Word jij onze nieuwe collega?

Jouw werkdag:

Als chauffeur haal je eerst de lading op, bij ons magazijn in Arnhem of Wenen. Daarna stap je op de bestuurdersstoel en ga je op weg naar de klant. Daarvoor rijd door heel Nederland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland en Noord-Italië. Als je aan boord bent aangekomen, pak je de order uit. Van een blik verf en een paar kwasten tot volle pallets: samen met de klant vink je de orderlijst af. Indien gewenst neem je het verpakkingsmateriaal en oude onderdelen weer mee terug! Je bestuurt ook ADR-voertuigen: al onze vrachtwagens uitgerust met luxe pompsystemen waarmee je gemakkelijk smeermiddelen kunt verpompen

Dit bieden wij:

Dit vragen wij:

Zoeken wij jou?

Zie jij jezelf al rijden in de rood-witte wagens van Scheepvaartwinkel Marine B.V.? Dan maken we graag kennis met jou! Stuur je CV en een motivatie naar:

Scheepvaartwinkel Marine B.V.
Dennis-Jan Snippe
dennis@scheepvaartwinkel.com
Tel: 026-4456597

Heb je nog vragen? Bel of mail naar Scheepvaartwinkel Marine!

Solliciteer nu!

    Chat openen
    Hulp nodig?
    Hallo! kunnen wij jou ergens mee helpen?